Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

18. 02. 2020. 15:05   >>  15:02

VEČERAS PRVI OKRŠAJ

Savić: Nijesmo pesimisti pred Liverpul

Defanzivac Atletika Stefan Savić rekao je da njegovi saigrači i on dvomeču osmine finala Lige šampiona sa Liverpulom pristupaju sa potpunim optimizmom.

Jasno je da su ‚Redsi‘ veliki favoriti protiv Madriđana, koji imaju velike probleme sa formom posljednjih nedjelja. U prilog tome ide činjenica da su na posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima zabilježili samo jednu pobjedu.

Atletiko je pao na četvrto mjesto La Lige i ima samo tri boda više od Sosijedada na osmoj poziciji, a takođe je iznenađujuće eliminisan u Kupu kralja. ‚Jorgandžije‘ je eliminisao trećeligaški klub Kultural i Leonesa. Na drugoj strani, Liverpul je u nevjerovatnoj formi, a od mogućih 78 bodova u Premijer ligi osvojio je 76, što je rekord za jedno elitno takmičenje.

„Nijesmo pesimisti. Pokazali smo u prošlosti da se nikada ne predajemo. Uvijek smo se veoma dobro borili protiv većih timova. Zbog forme smo autsajderi vjerovatno, ali ne mislim da su oni veoma mirni. Znaju da igramo veoma dobro i da smo težak protivnik za svakoga. Susret sa Juventusom može da bude primjer. Odigrali smo veliki broj dobrih utakmica protiv velikih timova. U je povratak protiv Juventusa, kada smo gubili 2:0, ili protiv Bajerna pred finale u Milanu 2016. Izostavili smo i utakmicu sa Barselonom. Liverpul ima veoma važan i opasan napad, čak i u drugom naletu. Uvijek stignu do gola i morate da pokušate da ih zaustavite“, naglasio je Savić, prenosi Sport klub.

Savić je od dolaska u Atletiko iz Fiorentine 2015. godine zabilježio 139 nastupa u dresu Madriđana.

Prvi susret Atletika i Barselone na programu je od 21 sat na stadionu „Vanda Metropolitano“, a revanš je zakazan za 11. mart na „Enfildu“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније