Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2020. 22:56   >>  23:07

PREMIJER LIGA

Junajted trijumfovao na Stamford bridžu

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su u gostima Čelsi sa 2:0, u posljednjoj utakmici 26. kola Premijer lige.

Junajted je poveo u 45. minutu golom Entonija Marsijala, a pobjedu je obezbijedio Stiven Megvajer golom u 66. minutu. To je njegov prvi gol za Junajted u Premijer ligi. Megvajer je u prvom poluvremenu mogao da bude isključen pošto je šutnuo Mišija Batšuajia.

Sudija je poništio dva gola Čelsija zahvaljujući VAR tehnologiji. Prvo je u 55. minutu poništen pogodak Kurta Zume, zbog prekršaja u napadu, dok je u 77. minutu strijelac bio Olivije Žiru, ali je procijenjeno da je bio u ofsajdu.

U timu Junajteda u samoj završnici debitovao je Odion Igalo, koji je došao na pozajmicu do kraja sezone iz Šangaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније