Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2020. 22:35   >>  22:35

U BORBI ZA TITULU

Konte: Lacio i Inter su autsajderi

Trener fudbalera Intera Antonio Konte rekao je danas da predstojeća utakmica njegove ekipe i Lacija predstavlja duel autsajdera u borbi za titulu u Seriji A.

"To će biti teška utakmica. Lacio je konsolidovana stvarnost u italijanskom fudbalu, osvojili su Kup Italije prošle sezone, a sada Superkup. Pojačali su se i zadržali svoje najjače igrače. Trener Simone Inzagi sjajno radi i njihov napredak je bio neizbježan. Planiranje, vizija i strpljenje su se isplatili", rekao je Konte, prenio je sajt Fudbalitalija.

Inter će u nedjelju od 20.45 igrati u Rimu protiv Lacija. Inter i Juventus su prvi na tabeli sa po 54 boda, dok Lacio na trećem mjestu ima 53.

"To bih nazvao utakmicom dva autsajdera. Mislim da je to najbolja definicija. Lacio je pokazao toliku snagu da će sigurno ići na pobjedu, ali i mi ćemo. Svaka ekipa imaće strategiju, pokušavaće da ograniči slabe tačke i istakne najjače. Ovo je izjednačena utakmica, obje ekipe su spremne da igraju fudbal. Neka bolji tim pobijedi", rekao je Konte.

"Igranje preko krila je važno, posebno što su taktički sistemi dvije ekipe slični. Lacio koristi dva napadača, sa Sergejom Milinković-Savićem, koji često ide naprijed. Nadam se da će biti zanimljiv meč, a ekipe će pokušati da se nadigravaju", dodao je trener milanske ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније