Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 02. 2020. 13:49   >>  13:45

KLOP

Još nije donijeta odluka o nastupu Salaha na OI

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da još nije donijeta odluka o eventualnom nastupu Mohameda Salaha na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Da li želim da izgubim igrača tokom priprema? Naravno da ne, ali moramo da razmotrimo dosta stvari. Trebaju nam dodate informacije. Kako bi to izgledalo? Kada će početi pripreme? Niko nas do sada nije kontaktirao. Dakle, odluka još nije donijeta, vidjećemo", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Olimpijske ekipe sastavljene su od igrača uzrasta do 23 godine, ali selektor ima pravo da pozove trojicu seniora, pa bi selektor Egipta Šavki Garib želio da ima Salaha u timu.

Salah bi propustio početak Premijer lige, ako bude u sastavu za turnir u Tokiju, čije je finale na programu 8. avgusta.

Garib je uvrstio Salaha na spisak 50 igrača za Olimpijske igre, koje počinju 24. jula. Konačan spisak od 18 igrača mora da pošalje u junu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније