Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 02. 2020. 20:22   >>  20:18

VRAĆA SE U PREMIJER LIGU

Sančo napušta Dortmund na ljeto

Fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo napustiće klub tokom ljeta, a za njega je zainteresovan Mančester junajted, prenijeli su danas njemački mediji.

Sančo, koji će napuniti 20 godina u martu, postao je reprezentativac Engleske otkako je 2017. godine iz Mančester sitija prešao u Dortmund. Očekuje se da će biti u reprezentaciji za Evropsko prvenstvo ovog ljeta, a spekuliše se da bi mogao da se vrati u Premijer ligu.

"Ovog ljeta će napustiti Dortmund, to je sigurno. Nije poznato u koji klub će otići. Mančester junajted je jedan od velikih klubova koji su zainteresovani. Direktor Dortmunda Mihael Cork rekao je prošle nedjelje da još nema ponude za Džejdona Sanča. Danas sam ga ponovo pitao, a on se nasmijao", naveo je novinar Skaj Sport Njemačka Esko fon Ajhman.

On je dodao da će biti ponuda za engleskog fudbalera, koji je sada spreman, igra dobro i popravio je ponašanje.

"Imao je problema da stigne na vrijeme, manje-više svakog dana je kasnio. To je promijenio i zaista napreduje. Naporno trenira i trener Lusijen Favr je sada prilično zadovoljan. Pretpostavljam da je tokom zimske pauze razmišljao o nekim stvarima i sada radi kao profesionalac, što ranije nije bio slučaj", dodao je njemački novinar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније