Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 02. 2020. 21:50 >> 21:47

PROPUŠTA EVROPSKO PRVENSTVO

Dembele šest mjeseci van terena

Fudbaler Barselone Usman Dembele uspješno je operisan u Finskoj i biće van terena oko šest mjeseci, saopštio je danas taj klub.

Dembele je prošle nedjelje na treningu pokidao tetivu zadnje lože desne noge.

On se nedavno vratio na teren, nakon što se oporavio od iste povrede, koju je zadobio 27. novembra u utakmici protiv Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona. Tada je ljekarski tim Barselone predvidio da će se Dembele vratiti na teren 13. februara, ali se on ranije vratio i ponovo se povrijedio.

Osvajač svjetskog fudbalskog prvenstva sa Francuskom je od dolaska na Kamp Nou iz Dortmunda 2017. godine propustio više od 60 utakmica zbog povreda. Ovo je njegova deveta povreda od dolaska u katalonski klub.

Barselona je trenutno druga u Primeri sa tri boda zaostatka za Real Madridom, a u narednom kolu dočekuje trećeplasirani Hetafe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније