Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2020. 12:44 >> 12:43

MALOVRAZIĆ

Ostanak u Drugoj ligi prioritet

Fudbaleri Drezge dobro su odigrali jesenji dio drugoligaškog takmičenja. Prezimili su na šestom mjestu sa 24 boda, stiglo je u zimskoj pauzi 7 pojačanja, pa u klubu očekuju uspješno proljeće i očuvanje sadašnjeg statusa

Fudbaleri iskusnog šefa Stručnog štaba Milorada – Đemba Malovrazića počeli su pripreme za drugi dio sezone 16. januara i vrjedno treniraju na terenu u Piperima i na Kampu na Starom aerodromu. Uveliko igraju i kontrolne utakmice.

U Drezgi u zimskom prelaznom roku nijesu sjedjeli skrštenih ruku, pa su stigla pojačanja, kako bi proljeće bilo još uspješnije i kako bi se ostvario primarni cilj – očuvanje drugoligaškog statusa.

"Odigrali smo već šest – sedam prijateljskih utakmica i mogu da kažem da sam zadovljan učinkom, odnosno igrama i rezulatima. Pobijedili smo u posljednja dva meča Jedinstvo 2:0 i Grbalj sa 5:1, prethodno izgubili od Koma, Titograda, i Iskre. U četvrtak, 13. februara u Tuzima od 13 sati igraćemo protiv Ibra iz Rožaja. Tri dana kasnije odmjerićemo snage sa ekipom Jezera", ističe Malovrazić, trener sa najdužim stažom u crnogorskom fudbalu.

Drezga se znatno pojačala i novi članovi kluba su Goran Burzanović, koji je stigao iz Iskre, Japanac Šino, Božović i Lazarević , koji su dosad igrali za Dečić, tu su i štoper Racković i mladi špic Maraš, a pristigao je i Filipović, koji je svojevremeno igrao za mlađe selekcije beogradskog Partizana.

Drezga očekuje završetak svog stadiona. Jesenas su kao domaćini igrali u Spužu, pa s nestrpljenjem isčekuju završetak radova, koji će donijeti bolje uslove i za trening i za odigravanje utakmica pred domaćim navijačima.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније