Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 02. 2020. 17:54 >> 17:51

VEĆ ZNA VEĆINU SASTAVA

Manćini: Italija će ostaviti trag na Evropskom prvenstvu

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini je izjavio da je već poznata većina italijanskog sastava koji putuje na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Poznat je veći dio našeg tima", kazao je Manćini za "Sky Sport Italia", dodajući da vjeruje da će njegova ekipa ostaviti trag na predstojećem prvenstvu.

Italija se nalazi u grupi s Turskom, Švajcarskom i Velsom.

"Razočaravajuće je što je Nikolo Zaniolo imao tu povredu, jer je bio u stanju da preuzme nekoliko različitih uloga, ali mislim da i dalje imamo pristojnu ekipu u sredini i napadu", kazao je Manćini.

Dodao je da se više brine oko odbrane, pogotovo jer je Đorđo Kjelini od avgusta van terena s puknućem prednjeg ukrštenog ligamenta.

Istakao je i kako se ekipa ipak treba popraviti u nekim segmentima igre.

"Kako god, mislim da nećemo imati problema s motivacijom, posebno nakon što nijesmo uspjeli da se kvalifikujemo na Svjetsko prvenstvo 2018. godine", rekao je italijanski selektor.

Italija će prije EURO-a u martu odigrati dva prijateljska meča protiv Engleske i Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније