Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

07. 02. 2020. 17:22   >>  17:20

PREMIJER LIGA

Aguero i Klop najbolji u januaru

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero proglašen je danas za najboljeg igrača Premijer lige u januaru, dok je za najboljeg trenera imenovan Jirgen Klop iz Liverpula.

Aguero je postigao šest golova i imao je tri asistencije u januaru. On je prošlog mjeseca postao najbolji strani strijelac Premijer lige, prestigavši Tijerija Anrija, het trikom u utakmici protiv Aston Vile.

Argentinac je sedmi put proglašen za igrača mjeseca u Premijer ligi, po čemu je rekorder. Iza njega sa po šest takvih nagrada ostali su bivši kapiten Liverpula Stiven Džerard i napadač Totenhema Hari Kejn.

Trener Liverpula Jirgen Klop je postao rekorder sa pet nagrada za najboljeg trenera mjeseca u jednoj sezoni, nakon što je bio najbolji u avgustu, septembru, novembru i decembru.

Njegov niz prekinuo je Frenk Lampard iz Čelsija, koji je bio najbolji trener u oktobru.

Klop je predvodio Liverpul do savršenog učinka u Premijer ligi i pobjedama protiv Šefild junajteda, Totenhema, Mančester junajteda, Vulverhemptona i Vest Hema.

U konkurenciji za najboljeg trenera mjeseca bili su Pep Gvardiola iz Mančester sitija, Ralf Hazenhutl iz Sautemptona i novi trener Votforda Najdžel Pirson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније