Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2020. 22:55 >> 12:52

NOVO IZNENAĐENJE U KUPU

Bilbao golom u 93. minutu izbacio Barselonu

Athletik Bilbao večeras je na svom terenu pobijedio Barselonu sa 1:0 u četvrtfinalu Kupa Kralja, golom u 93. minutu utakmice.

Barsa je imala inicijativu u prvom poluvremenu, šanse us imali Medsi i Rakitić, dok je na drugoj strani Bilabo vrijebao iz kontri, a prvi je zaprijetio Raul Garsija u 31. minutu, ali mreže su mirovale.

I u nastavku su Katalonci dominirali. Nevjerovatnu šansu u 70. minutu imao je Grizman koji je bio sam ispred golmana domaćih, ali je loše šutirao, a i Mesi je mogao sve završiti u 88. minutu kada ga je Artur sjajno uposlio, ali golman domaćih Simon je fantastično zaustavio udarac Argentinca i ostavio Bilbao u životu.

Kada su svi mislili da će se igrrati produžeci, Atletik je došao do pobjede. U 93. minutu Ibai Gomez je centrirao s desne strane, a najviši u kaznenom prostoru Barcelone bio je Vilijams koji pogađa za 1:0 i erupciju oduševljenja na San Mamesu.

Ranije danas i Real je eliminsan iz Kupa, pošto je izgubio od Sosijedada na svom terenu (3:4).

Zanimljivo da u polufinalu Kupa Kralja nema klubova poput Barselone, Real Madrida, Atletiko Madrida, Valensije... Za finale će se boriti drugoligaš Mirandes, Granada, Real Sosijedad i Atletik Bilbao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније