Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

05. 02. 2020. 15:52 >> 15:56

RAZOČARAN ODNOSOM NAVIJAČA

Eriksen: Bio sam crna ovca u Totenhemu

Danski fudbaler Kristijan Eriksen izjavio je danas da su ga u Totenhemu krivili da je "loš momak" prije nego što je otišao u Inter u zimskom prelaznom roku.

"Često su me krivili da sam loš momak. Bio sam 'crna ovca' u Totenhemu jer sam bio veoma iskren povodom ugovora koji mi je isticao", rekao je između ostalog Eriksen za BBC, prenosi Beta.

Eriksen je u januaru za nešto više od 20 miliona eura prešao u Inter, poslije šest i po godina u engleskom klubu.

"Nakon što smo izgubili finale Lige prvaka od Liverpula, odjednom je sve krenulo nizbrdo. Dio navijača je upirao prstom u mene govoreći da sam ja krivac i nekakav loš momak, a to nije bio slučaj. Očigledno je to bila razočaravajuća noć za sve, ali neke stvari mislim da nisam zaslužio", izjavio je Eriksen.

Kako kaže, situacija u kojoj se našao itekako mu je smetala.

"Bilo je neobično sretati ljude na ulici koji su mi govorili "hvala i srećno", a ja sam još bio tamo. To je trajalo sedmicama i naravno da su mi takve stvari smetale. Ti problemi prelili su se na cijelu ekipu", kazao je Danac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније