Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 02. 2020. 20:56 >> 20:58
1

NOVA PAUZA

Dembele pokidao butni mišić

Fudbalski klub Barselona saopštio je danas da je Usman Dembele doživio kidanje butnog mišića desne noge, te da će Francuz ponovo morati da pauzira.

Dembele je u ponedjeljak na treningu doživio povredu koja prema prvim prognozama nije bila ozbiljne povrede, ali je španski klub danas potvrdio o čemu se radi i da će u narednom periodu biti preuzete mjere kako bi se što prije vratio na teren.

Španski mediji nagađaju da se Dembele neće vratiti do kraja sezone.

On je u novembru već imao povredu mišića, koju je zadobio u utakmici protiv Borusije Dortmund, te se činilo da je oporavak gotov i da će uskoro zaigrati u zvaničnim utakmicama.

Podršku Francuzu pružio je i fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, koji je na Tviteru uputio poruku ohrabrenja.

"Brate moj, znam da za tebe ovo postaje nepodnošljivo, ali moraš ostati jak, uprkos svemu. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali uvijek ću biti tu da te podržim, znam da ćeš se vratiti da nas zadiviš", napisao je Mbape.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније