Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 02. 2020. 14:31 >> 14:38

BOKELJ SE POJAČAO

Bubanja: Biće teško, ali nadamo se baražu

Bokelj se pojačao u zimskom prelaznom roku i ne odustaje od borbe za makar treću poziciju na tabeli Druge lige, kojom bi izborili doigravanje za plasman u Telekom Prvu crnogorsku fudbalsku ligu.

Kotorani su jesen završili na četvrtom mjestu sa 29 bodova. Ispred njih su lider Dečić, te Jedinstvo i Jezero, koje ima tri boda više od kotorskog drugoligaša. 

Prvi stručnjak Bokelja Slavoljub Bubanja zadovljan je dosadašnjim tokom priprema za predstojeće proljećnje obaveze, kao i pojačanjajima pristiglim u drevni grad.

„Imamo šest novajlija, a zadržali smo većinu onih koji su činili okosnicu tima u prvom dijelu. Naši novi članovi su Vuk Radović iz Budućnosti, Ante Babić iz Grblja, Arijan Rudović (Petrovac), Boško Guzina (Teleoptik), Ivan Mićunović, koji je došao iz Bosne i Hercegovine (Zvijezda 09) i Andrej Marvadjo, koji je jesenas igrao za šabačku Mačvu“, raportira iskusni strateg Slavoljub Bubanja.

Kotorani će tokom priprema ukupno odigrati devet kontronih utakmica. Svi kandidati za najbolji sastav dobiće potrebnu minutažu da bi pokazali kvalitet potreban za dres prvotimca i velike proljećnje obaveze.

„Izgubili smo na startu od Petrovca 1:2, sa Adriom igrali neriješeno 2:2, a potom smo poraženi od Sutjeske 1:4. U četvrtak, 6. februara u 13 sati na našem stadionu ugostićemo Budućnost, najbolji tim jeseni u Prvoj ligi, dan kasnije igraćemo u Golubovcima protiv Zete, a planirani su zatim i susreti sa Metalcem, Željezniračom iz Pančeva, Mornarom i Lovćenom.

„Biće velike borbe na proljeće u Drugoj ligi, jer većina klubova ima visoke ambicije. Nadam se da ćemo sklopiti još jači sastav o uspjeti da ostvarimo cilj a to je da preko „baraža“ dodjemo do borbe za ulazak u elitni rang takmičenja“, istakao je uspješni trener Slavoljub Bubanja.

Uspjehu se nadaju i vatreni navijači iz Kotora, koji su se uželjeli prvolligakog fudbala.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније