Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 02. 2020. 14:50 >> 14:50

BABAČA ZA RADIO CG

"Cilj jedno od prva tri mjesta"

Fudbaleri Jedinstva, drugoplasirani tim Druge lige, počeli su pripreme za nastavak sezone 18. januara. Zbog problema sa pomoćnim terenom u Bijelom Polju treniraju u Mojkovcu, a od 8. do 20. februara boraviće u Budvi.

Jesenas su Bjelopoljci na 19 utakmica imali učinak od 9 pobjeda, sedam remija i tri poraza. Sa 34 boda prezimili su na drugom mjestu, iza Dečića koji je bio najuspješniji sa 40 bodova. 

Nekadašnji odlični fudbaler Bjelopoljaca  Sead Babača, sada  šef Stručnog štaba matičnog kluba, zadovlljan je kako njegovi izabranici rade na pripremama. 

"Zasad svi daju maksimum, a krenuli smo i sa kontrolnim mečevima. Dobili smo trećeligaša Adriu sa 3:0 a u ponedjeljak, 3. feburara od 13 sati igraćemo na Zlatici protiv Koma. Planirali smo ukupno osam prijateljskih utakmica a generalnu probu  pred drugi dio prvenstva imaćemo  23. upravo protiv Dečića u Tuzima. Naš cilj je da zauzmemo jedno od prva tri mjesta. Dečić ima prednost od šest bodova, nije to nedostično, ali Tuzani imaju najkvalitetniji sastav i veliki su favoriti za prvo mjesto", ističe Sead Babača, koji je imao uspješnu i dugu karijeru i branio boje pored Jedinstva i OFK Beograda, Rudara, Zemuna, Bokelja i Berana. 

Jedinstvo je sačuvalo igrački kadar iz jesenjeg dijela takmičenja, niko nije otišao, a zasad jedino pojačanje je Filip Kalačević, koji je pristigao iz Petrovca.

"Nećemo gomilati igrače , tražimo još jedno do dva pojačanja i to bi bilo dovoljno da potpuno spremno udjemo u nastavak nadmetanja", ocijenio je Sead Babača, kome je prvi saradnik Denis Fetahović, nekadašnji igrač Jedinstva i Sutjeske.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније