Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 01. 2020. 18:21 >> 18:17

NIŠTA OD TOTENHEMA

Zidan: Bejl ostaje u Realu

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan odbacio je danas mogućnost odlaska napadača Gareta Bejla u Totenhem.

Pojedini britanski mediji prenijeli su da je Totenhem napravio veliki korak ka transferu Bejla, ali je Zidan rekao da Velšanin ostaje na "Santjago Bernabeu".

"Garet je sa nama i računam na njega. Ne razmišljam o toj mogućnosti", rekao je Zidan, prenio je Skaj.

Bejlov menadžer Džonatan Barnet rekao je da su netačni navodi o mogućem odlasku njegovog klijenta posljednjeg dana prelaznog ruka.

"Ne komentarišem izmišljene priče", naveo je Barnet.

Barnet je prošle nedjelje rekao da je 30-godišnji Bejl "dobro" i da će ostati u Realu do kraja ugovora, do juna 2022. godine.

Bejl je prošlog ljeta trebalo da napusti klub, izvjestan je bio njegov prelazak u kineski Đangsu, ali je transfer propao.

Zidan je tada rekao da ne računa na Bejla i da bi za sve bilo najbolje da ode iz kluba.

Fudbaleri Reala nijesu u najboljim odnosima sa Bejlom, za koga kažu da mu je važniji golf. Protiv Bejla su se okrenuli pojedini navijači Reala, a neki igrači su bili razočarani, nakon što se, proslavljajući plasman reprezentacije Velsa na Evropsko prvenstvo, slikao sa velškom zastavom na kojoj je pisalo: "Vels. Golf. Real Madrid. Tim redom".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније