Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2020. 22:47 >> 22:48

"NERO-AZURI" SAVLADALI "VIOLU"

Inter u polufinalu Kupa, debitovao Eriksen

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Kupa Italije nakon što su večeras na domaćem terenu savladali Fiorentinu sa 2:1.

Antonio Konte je večeras izveo vrlo jak sastav u kojem su između ostalog bili Aleksis Sančez, Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, a u drugom poluvremenu priliku za debi dobio je i Kristijan Eriksen, koji je šansu dobio u 66. minutu.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo šansi, a jedinu pravu za Inter iskoristio je Antonio Kandreva i to minut prije kraja prvog dijela. Sjajno je reagovaoa u šesnaestercu gostiju i ostavio nemoćnog njihovog golmana.

Na samom početku drugog dijela veliku šansu imao je Lautaro Martinez, ali šutira pored gola. Kasnije je pokušao i Aleksis, ali takođe pored gola. Poslije toga ponovo je pokušao Lautaro, ali ovog puta preko gola.

Kazna za sve to stigla je u 60. minutu kada je Kaseres pogodio za izjednačenje. Mogli su gosti i do preokreta samo sedam minuta kasnije, ali Handanović je odbranio šut Vlahoviča.

Samo sedam minuta poslije toga Inter dolazi do nove prednosti. Barela je šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio za 2:1. Kasnije se ispostavilo da je to i konačan rezultat ovog susreta.

Inter će u polufinalnu igrati protiv Napolija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније