Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

29. 01. 2020. 19:36 >> 19:38

KVALIFIKACIJE ZA EP

Futsal reprezentacija ubjedljiva protiv Škotske

Futsal reprezentacija Crne Gore ubjedljivom pobjedom (9:2) nad Škotskom otvorila je nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je diktirala tempo tokom cijelog meča igranog u belgijskom Harentalsu, a istakli su se Marko Spasojević i Ilija Moguša, koji su po tri puta tresli mrežu reprezentacije sa Ostrva.

"Kvalifikacije smo počeli onako kako smo željeli, ubjedljivom pobjedom koja nijednog trenutka nije došla u pitanje. Dali smo šansu svim igračima koji su tu, a posebno raduje što su oni koji su do sada igrali manje bili na visokom nivou. Sjutra nas očekuje najvažnija utakmica na turniru, nadam se da ćemo odigrati u istom ritmu i upisati pobjedu", kazao je selektor Sveto Ljesar.

U drugom kolu grupe B, koje je na programu sjutra od 17:30 časova, Crna Gora gora igra sa Jermenijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније