Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 01. 2020. 16:51 >> 16:48

ZVANIČNO

Eriksen potpisao za Inter do 2024.

Dosadašnji fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen od danas je i zvanično novi igrač Intera sa kojim je potpisao ugovor do 2024. godine.

Po navodima medija, transfer je vrijedan 20 miliona eura. Inter će, takođe, morati da plati i milion eura njegovim bivšim klubovima.

Eriksen je u Totenhemu bio od 2013. godine kada je stigao iz Ajaksa.

"Jedva sam čekao da potpišem za Inter. Divno je biti ovdje i srećan sam što sam novi igrač Intera. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da se predstavim navijačima koji su me sjajno dočekali", rekao je danski fudbaler za klupsku televiziju.

Inter je trenutno drugi na tebeli Serije A sa tri boda manje od prvoplasiranog Juventusa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније