Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 01. 2020. 23:01 >> 23:04

ISKORISTIO KIKS BARSE

Real savladao Valjadolid i preuzeo vrh tabele

Real Madrid je usamljen na čelu La Lige nakon što je u posljednjem meču 21. kola s 0:1 pobijedio Valjadolid.

Real je u ovom susretu ušao s ulogom favorita i na kraju je osvojio izuzetno važna tri boda i tako maksimalno iskoristio jučerašnji poraz Barselone od Valensije.

Utakmica je bila dosta tvrda, a s obzirom na prikazano može se reći da su gosti sasvim zasluženo odnijeli puni plijen sa stadiona Zorilja.

Gol odluke postignut je u 78. minutu. Nakon centaršuta Krosa sa desne strane lijep gol glavom je postigao Naćo.

Domaći su u finišu pokušali da dođu do izjednačenja, ali nijesu uspjeli da ozbiljno zaprijete ekipi Zinedina Zidana. Real sada ima tri boda više od Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније