Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 01. 2020. 21:04 >> 21:07

REMI SA TREĆELIGAŠEM

Šruzberi šokirao Liverpul

Fudbaleri Šruzberija napravili su veliko iznenađenje i u meču osmine finala FA kupa Engleske odigrali su neriješeno sa šampionom Evrope i liderom Premijer lige Liverpulom - 2:2.

Menadžer "Crvenih" Jirgen Klop protiv tima koji zauzima 16. mjesto u Ligi 1 (treći rang) poslao je kombinovani sastav i do 65. minuta niko nije vjerovao da je moguće iznenađenje, prenosi Sport klub.

Gosti sa "Enfilda" su vodili sa 2:0 golovima 18-godišnjeg Kurtisa Džonsa u 15. i autogolom Donalda Lava u 46. minutu, međutim, u nastavku meča sve se promIJenilo.

Rezervista Džejson Kamings je najpre u 65. minutu iz jedanaesterca prepolovio vođstvo Liverpula, a isti igrač je deset minuta kasnije još jednom matirao Adrijana na oduševljenje domaćih navijača.

Klop je u finišu utakmice u igru uveo Mohameda Slaha i Roberta Firmina, ali nije bilo izglednijih prilika i promJene rezultata.

Oduševljene pristalice Šruzberija su po završetku meča okupirale teren i sa svojim miljenicima proslavili veliki uspjeh.

Ponovljena utakmica će biti odigrana na "Enfildu".

Šest golova Junajteda trećeligašu Tranmeru

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se danas u osminu finala FA kupa pošto su na gostujućem terenu pobijedili trećeligaša Tranmer sa 6:0.

Junajted je poveo u 10. minutu golom Harija Megvajera, a tri minuta kasnije gol je postigao Diogu Dalo. U 16. minutu treći gol postigao je Džes Lingard, a zatim je strijelac u 41. minutu bio Fil Džons. Entoni Marsijal gol je postigao u 45. minutu.

Konačan rezultat postavio je Mejson Grinvud golom iz penala u 56. minutu.

Ranije danas branilac trofeja Mančester siti plasirao se u peto kolo pobjedom protiv Fulama 4:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније