Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 01. 2020. 20:29 >> 20:30

LAJPCIG BJEŽI SAMO BOD

"Petarda" Bajerna u derbiju protiv Šalkea

Minhenski Bajern upisao je ubjeldjivu pobjedu u derbiju 19. kola njemačke Bundeslige protiv Šalkea rezultatom 5:0.

Bajern je na Alijanc Areni puno bolje otvorio meč i već u 6. minutu stigao u vođstvo nakon pogotka Roberta Levandovskog, a drugi gol Bavarci su postigli u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada asistenciju Gorecke koristi Miler.

Najljepši trenutak meča desio se u 50. minutu kada je Gorecka fantastično pogodio za 3:0 i već tada riješio pitanje pobjednika. Alkantara je povećao na 4:0, a konačni rezultat postavio je Gnabri u 89. minutu za 12. pobjedu Bajerna ove sezone.

Trijumfom protiv Šalkea, Bayern je na najbolji mogući način iskoristio kiks Lajpciga koji je izgubio od Ajntrahta u gostima i nakon 19. odigranih kola Bavarci su na drugoj poziciji na tabeli sa samo jednim bodom manje od Lajpciga.

U narednom kolu Bajern gostuje Majncu, dok će Šalke koji nakon ove utakmice ostaje na petoj poziciji gostovati Herti u Berlinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније