Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 01. 2020. 22:30 >> 22:25

ĆAVI

Još je rano da postanem trener Barselone

Fudbalski trener Ćavi Ernandes rekao je da je odbio ponudu Barselone, pošto misli da je još rano da preuzme taj slavni klub.

"Da, dobio sam ponudu Barselone na sastanku sa Erikom Abidalom i Oskarom Grauom, ali je nijesam prihvatio pošto je suviše rano za mene da treniram Barselonu. Ali, moj san je da u budućnosti budem trener tog kluba", rekao je Ćavi, prenio je El Mundo Deportivo.

Ćavi je za 17 godina u Barseloni osvojio 25 trofeja i igrač je sa najvećim brojem odigranih utakmica katalonskog kluba. Iz Barselone je otišao 2015. godine u katarski Al Sad, gdje je prošlog maja završio karijeru. On je trenutno trener tog kluba.

Čelnici Barselone su prošlog petka razgovarali sa Ćavijem, kada je trener i dalje bio Ernesto Valverde.

Barselona je otpustila Valverdea u ponedjeljak, poslije poraza od Atletiko Madrida u polufinalu Superkupa Španije i na njegovo mjesto postavila je Kikea Setjena.

"Volim novog trenera Barselone, volim njegov način rada i nadam se da će imati uspjeha sa ekipom", rekao je Ćavi.

On je rekao da je obavijestio porodicu i fudbalere Al Sada o pregovorima sa Barselonom.

"Prvo sam obavijestio porodicu, a onda igrače Al Sada, pošto su pratili šta se dešava. Tri dana nijesam bio u najboljoj poziciji, ali sada sam potpuno koncentrisan na Al Sad", naveo je Ćavi.

Ćavi je prošlog maja preuzeo Al Sad, sa kojim ima ugovor do ljeta 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније