Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

16. 01. 2020. 23:50   >>  23:42

DO LJETA 2021.

Ozil ostaje u Arsenalu do isteka ugovora

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil planira da ostane do kraja ugovora u tom londonskom klubu.

Ozilov ugovor sa Arsenalom ističe na ljeto 2021. godine. On je potpisao novi, poboljšani ugovor u januaru 2018. godine, a mnogi navijači smatrali su da je taj novac trebalo iskoristiti za dovođenje nekog novog igrača.

Ozil nije bio u formi i imao je malu minutažu kod nekadašnjeg trenera Unaja Emerija, ali se popravio od dolaska Mikela Artete.

"Zadovoljan sam mojim ugovorom i ostaću u klubu ove sezone i naredne. Ne mogu reći šta će donijeti budućnost, ali uzbuđen sam", rekao je Ozil za beIN Sports, prenio je Gol.

Arsenal je ostvario loše rezultate ove sezone u Premijer ligi i najvjerovatnije se neće izboriti za četvrto mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Ozil je rekao da novi trener vraća Arsenal starim vrijednostima, kao i da su u ekipi svi nasmijani i da uživaju u treninzima.

"Učinio nas je uspješnim. Mislim da je on pravi čovjek za ovaj klub", naveo je njemački fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније