Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 01. 2020. 17:14   >>  17:10

SETJEN PORUČIO

Ni u najluđim snovima nijesam mogao da zamislim da ću voditi Barsu

Novi trener Barselone Kike Setjen rekao je danas da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će sa klupe predvoditi taj klub.

"Ni u najluđim snovima nijesam mogao da zamislim da ću biti ovdje. Ovo je vrlo poseban dan za mene i želim da zahvalim svima koji su me izabrali. Izuzetno sam uzbuđen zbog ovog izazova. Pokušaću da svoje oduševljenje i želju prenesem na igrače", rekao je Setjen na predstavljanju.

Bivši trener Las Palmasa i Betisa je na klupi Barselone zamijenio Ernesta Valverdea.

"Moj cilj je da osvojimo sve što se može osvojiti", rekao je novi trener Barselone.

Novinare je zanimalo šta misli o Lionelu Mesiju, a on je naveo da je uživao gledajući ga posljednjih godina i dodao da je siguran da će imati odličan odnos sa igračima, jer je, kako je naveo, direktna i iskrena osoba.

"Nije samo Mesi... Uživao sam gledajući Barselonu i naučio sam dosta stvari od igrača koje ću sada imati priliku da treniram", rekao je Setijen i dodao da će takođe pratiti i igrače iz omladinske škole.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније