Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 18:32   >>  18:39

NE ŽALI

Viljaš Boaš: Više nijesam prijatelj sa Murinjom

Menadžer Totenhema Andre Viljaš-Boaš izjavio je da više nije prijatelj sa zemljakom Žozeom Murinjom i da se ne kaje zbog toga.

Viljas-Boaš je u vrijeme dok je Murinjo bio trener Porta radio kao skaut za taj klub, ali kada je želio da napreduje nije dobio podršku “Specijalnog“.

"Naš odnos se raspao u trenutku kada sam osjećao da mogu više, a on me nije želio u svojoj blizini kao asistenta, te smo nastavili karijere odvojeno, nakon što sam za njega radio kao skaut", rekao je Viljaš-Boaš i dodao:

"Imali smo sjajan lični i profesionalni odnos ranije. Međutim, to ne moramo imati i sada".

Trener Totenhema se za razliku od svog zemljaka osvrnuo na odnos sa menadžerom njegovog rivala Čelsija.

"Mislim da imamo uzajamno poštovanje jedan za drugoga i razumijemo da ono što smo prošli ne može tek tako nestati. Ali, nije to više kao prije i ne žalim zbog toga", rekao je menadžer Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније