Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Onogošt, Objavila: R.B. ]

13. 01. 2020. 23:27 >> 23:48

PRIPREME SUTJESKE

Čeka nas borba, idemo utakmicu po utakmicu

Počeli smo da se pripremamo za proljećni dio šampionata, u kom nas čeka teška borba. Ekipa Budućnosti nam bježi osam bodova, što je u ovom trenutku velika razlika, ali idemo utakmicu po utakmicu, kazao je fudbaler Sutjeske Dragan Grivić.

"Nadamo se da ćemo, kada počne drugi dio šampionata, brzo da smanjimo tu bodovnu prednost. Očekuju nas obaveze i u polufinalu kupa, gdje će biti isto teško, nezavisno od toga koji će protivnik da nam dođe, ali kao što sam i rekao, sada smo fokusirani na to da se što bolje spremimo, i onda krenemo utakmicu za utakmicu”, kazao je za "Onogošt" defanzivac “plavih”.

Fudbaleri Sutjeske su 9. januara počeli sa pripremama za drugi dio sezone.

Aktuelni šampion treninge obavlja u Nikšiću, a prvu provjeru imaće 18. januara kraj Bistrice, kada će mu rival biti Dečić. Četiri dana kasnije, u srijedu 22. januara, „plavi“ će na svom stadionu igrati protiv Bokelja.

Nakon toga Sutjesku očekuje turnir u Gabeli, koji se igra 25. i 26. januara, na kojem po drugo put uzastopno brani trofej "Andrije Ankovića".

U odnosu na jesenji dio u ekipi nema igrača iz Sjeverne Makedonije Milovana Petrovića, dok su se od povreda oporavili i timu priključili Cicmil, Osmajić i Ciger. U sastavu su se našli i igrači iz omladinskog pogona Marko Bojović i Balša i Radoš Dubljević.

Takmičenje u Prvoj Telekom ligi nastavlja se 18. februara kada će Sutjeska gostovati ekipi Zete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније