Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 17:05 >> 17:05

VOLI KLUB

Venger: Želim vječno da ostanem u Arsenalu

Francuski menadžer je nakon odlaska Fergusona u penzijum trener sa najdužim stažom u jednom klubu u Premijer ligi.

"Iskreno, želio bih, kad bih mogao, vječno da ostanem u ovom klubu. Želio bih da dam ovom klubu sve najbolje što mogu, jer volim Arsenal"", rekao je Venger na konferenciji za novinare.

Pari Sen Žermen je prošle sezone pokušao da dovede Vengera, ali je Francuz dobio veliku podršku vlasnika Arsenala Stena Krenka.

"Počastvovan sam zbog podrške Krenkea. To što misli da ja mogu da pomognem klubu, znak je velikog povjerenja. Ne znam kada ćemo potpisati novi ugovor...kad bude bilo vremena", rekao je Venger.

Venger je preuzeo Arsenal u oktobru 1996. godine, a sa “tobdžijama“ je osvojio tri titule (1998. 2002. i 2004.)

"Naš posao ima veliku prednost u tome što samo gledate naprijed, a nikada iza sebe", rekao je Venger opisujući 17 godina angažmana u Arsenalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније