Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 14:20 >> 14:20

ZVIJEZDE SITIJA

Negredo: Nadam se da ću igrati sa Agerom

U ljetnjem prelaznom roku Alvaro Negredo prešao je iz Sevilje u Mančester Siti, a u razgovoru za Skaj Sports je istakao da je srećan zbog toga što se prilagodio fudbalu u EPremijer ligi, naglasivši da mu saradnja sa Argentincem Agerom u napadu redstavlja veliko zadvoljstvo.

U redove "Građana" 28-godišnji napadač došao je za 20 milina funti, a odmah se istakao golovima u dva od svoja prva tri meča. Manuel Pelegrini mu je pružao šansu da igra od prvog minuta u poljednje dvije ligaške utakmice, a negredo je uvjeren da će nastaviti da postiže golove.

"Bio sam srećam u Sevilji, ali sam jako zadovoljan što sam došao u Siti. Dobro mi je ovdje i osjećam da sam se adaptirao na engleski fudbal, koji je kao što sam i očekivao - dosta trčanja, ima dosta kvalitetnih igrača koji umiju da drže loptu i mora se igrati snažno u svakom duelu", kazao je Negredo.

Španac smatra da on i Serhio Agero mogu mnogo da naprave zajedno u vrhu napada.

"Stvarno uživam da igram s njim. On je veoma talentovan fudbaler, može skoro sve sa loptom. Ima fantastičnu tehniku i nadam se da ćemo nastaviti da igramo zajedno, jer možemo mnogo toga postići", rekao je napadač Sitija.

Dok je igrao u Španiji, zbog snage u duelima, Negredo je dobio nadimak "Zvijer", koji namjerava da opravda i na ostrvu.

"Volim taj nadimak. želim da ga zadržim i u Premijer ligi. Nadam se da sam partijom protiv Junajteda pokazao da i ovdje navijači mogu da me tako zovu", rekao je naadač Sitija, koji je posebno istakao borbu na terenu sa Nemanjom Vidićem.

"Uvjek u živam u fizičkim duelima na terenu. Nemanja Vidić je snažan fudbaler, veoma je agresivan, ali sam uživao u takvim kontaktima sa protivnikom. Sve dok protivnici igraju fer, ja sam uvjek spreman za izazove", dodao je Negredo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније