Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 01. 2020. 16:38 >> 16:47

JANUARSKI PRELAZNI ROK

Žiru dogovorio transfer s Interom

Fudbaler Čelsija Olivije Žiru postigao je dogovor sa Interom o transferu u januarskom prelaznom roku.

Kako je danas prenio Skaj Italija, čelnici Intera razgovarali su sa menadžerom francuskog fudbalera, koji je pristao na dvoipogodišnji ugovor. Njegov ugovor sa londonskim klubom ističe na ljeto.

Međutim, Inter prvo mora da pristane na uslove Čelsija, koji traži između osam i 10 miliona eura. Italijanski klub ne želi da plati više od pet miliona eura.

Žiru ima nekoliko ponuda, među kojima i od Liona, ali želi da pređe u Inter.

Žiru nije igrao za Čelsi od kraja novembra, pošto od dolaska trenera Frenka Lamparda, prednost u napadu ima Temi Ejbraham.

Francuz je u januaru 2018. godine iz Arsenala prešao u Čelsi, za koji je postigao 19 golova, od kojih pet u Premijer ligi.

Ove sezone odigrao je samo pet utakmica u Premijer ligi. Ako pređe u Inter ponovo će sarađivati sa trenerom Antoniom Konteom, koji ga je doveo u Čelsi.

Skaj je prenio da je Aston Vila pokušala da dovede Žirua na pozajmicu do kraja sezone, ali da Francuz želi da pređe u Konteov tim prije nego da se bori za opstanak u Premijer ligi.

Umjesto njega, Aston Vila je na pozajmicu dovela Denija Drinkvotera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније