Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

09. 01. 2020. 22:33 >> 22:36

FINALE SA REALOM

Atletiku triler protiv Barse

Fudbaleri Atletiko Madrida igraće protiv Reala u finalu Super kupa Španije, nakon što su večeras u spektakularnom meču, u Saudijskoj Arabiji, savladali Barselonu 3:2.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali drugo je počelo golom Atletika u 46. minutu. Anhel Korea je proigrao Kokoe koji je pogodio gol Barselone.

Samo pet minuta kasnije, Lionel Mesi je primio loptu u visini kaznenog prostora, krenuo u dribling i pored nekoliko igrača Atletika uspio da pogodi za 1:1.

Mesijev drugi gol u 61. minutu poništio je VAR, ali je Barselona minut kasnije ipak povela.

Đordi Alba je centrirao, Luis Suarez šutirao glavom, ali je golman Jan Oblak odbranio njegov udarac. Na odbijenu loptu je natrčao Antoan Grizman i glavom je poslao u mrežu.

U 75. minutu je Barseloni, odnosno Đeraru Pikeu, poništen još jedan gol zbog ofsajda. Opet se gledao VAR snimak, uzaludni su bili protesti igrača "blaugrane".

Ipak, činilo se da će prvak Španije izdržati i tako izaći u finalu na megdan večitom rivalu Realu, ali finiš meča pripao je Atletiku.

Igrao se 81. minut kada je Vitolo bio u prodoru, oborio ga je golman Oblak, a za sudiju nije bilo dileme - najstroža kazna. Alvaro Morata je bio precizan za izjednačenje.

Madridski tim je u 86. minutu došao do trećeg gola. Morata je odlično proigrao Anhela Koreu koji je uspio da prevari Neta i postigne gol za veliku radost navijača Atletika.

Real je u srijedu pobedio u prvom polufinalu Valensiju sa 3:1. Finale se igra u nedjelju 12. januara od 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније