Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 12:51 >> 12:52

NEĆE NA KLUPU

Levandovski tjera Mandžukića, Real u igri?

Robert Levandovski potvrdio je da će preći u Bajern Minhen, pa se postavlja pitanje da li će biti mjesta za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Ovog ljeta se spekulisalo da će Mandžukić otići iz Minhena, prije svega zbog dolaska Gvardiole i njegovo stila igre, ali je Hrvat na početku sezone standardan i pruža odlične partija kao i prošle sezone.

Ipak, dolazak Levandovskog iz Borusije vjerovatno će ga preseliti na klupu, Mandžukić sigurno ne želi samo epizodnu ulogu, a prema pisanju španskih medija mnogo je vjerovatnije da će ga klub prodati.

Navodno, interesovanje je pokao madridski Real, koji je spreman da izdvoji između 35 i 40 miliona eura.

Takođe, da nije samo riječ o medijskim nagađanima, potvrdio je poznati fudbalski stručnjak za transfere Fransoa Galjardo, koji je prvi objavio vijest da je Garet Bejl na meti "kraljevskog kluba".

Gostujući na španskoj televiziji "Punto Pelota", on je takođe izjavio da je Real zainteresovan za Mandžukića.

"Realu je potreban još jedan napadač. Na njihovoj listi pojačanja se nalazi ime Bajernovog napadača Marija Mandžukića", rekao je Galjardo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније