Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 11:36 >> 11:59

STRASTI SE NE STIŠAVAJU

Elče se žalio, sudija suspendovan

Mnogo prašine se diglo nakon pobjede Real Madrida u Elčeu, a dva dana nakon meča dosuđeni penal u 96. minutu i Pepeova gluma i dalje su u centru pažnje fudbalske javnosti.

Naime, fudbalski klub Elće je juče uputio zvaničnu žalbu na crveni karton svog fudbalera, uz obrazloženje da je Sančez s razlogom protestovao jer nije načinio faul nad Pepeom.

Podsjetimo, pri rezultatu 1:1, Madriđanima je dosuđen krajnje sumnjiv penal u šestom minutu sudijske nadnoknade. Nakon kornera i gužve u šesnaestercu Pepe je odglumio da ga je defanzivac Elčea Sančez oborio na travu, a Rnlado je bio siguran sa bijele tačke.

Fudbaler koji je skrivio faul žestoko je protestovao kod sudije zbog čega je dobio žuti karton, ali se rasparava nastavila i nakon meča, pa je mu je sudija pokazao još jedan žuti, odnosno crveni karton.

Ipak, šanse da se usvoji žalba Elčea su jako male.

U međuvremenu, Sudijska komisija španske lige indirektno je potvrdila da je glavni sudija meča, Muniz Fernandez, pogriješio, tako ta taj arbitar neće suditi nijednu utakmicu u sedmom i osmom kolu Primere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније