Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

08. 01. 2020. 10:01   >>  10:01

DOMINACIJA REDSA

Liverpul godinu bez poraza u Premijeršipu

Fudbaleri Jirgena Klopa godinu nijesu poraženi u Premijeršipu.

BBC piše da je Liverpul odigrao 37 utakmica bez poraza, skupivši pritom 101 bod od posljednje utakmice u kojoj su poraženi, a koja je odigrana 3. januara 2019. godine protiv Mančester sitija.

Redsi su tako postali treći tim u Engleskoj koji je uspio da izdrži godinu dana bez poraza. Prvo je to uspio Arsenal, čijih je 49 utakmica uključivalo čitavu sezonu 2003/2004, kao i Čelsi – 40 utakmica, od oktobra 2004. do novembra 2005. godine.

Jedini porazi Liverpula u Engleskoj uslijedili su na utakmici s Volverhamptonom u FA Kupu prošlog januara, a njihov mladi tim poražen je prije mjesec dana u Liga Kupu od Aston Vile.

Tokom prethodnih godinu dana, dva puta su poraženi i u Ligi šampiona: protiv Barselone u prvoj polufinalnoj utakmici nakon koje je uslijedila nevjerovatna pobjeda u revanš susretu i plasman u finale, kao i protiv Napolija u grupnoj fazi ove jeseni.

Uprkos svojoj nepobjedivosti, Liverpul nije osvojio nijedan domaći trofej za to vrijeme. Uspjehe su imali uglavnom u međunarodnim takmičenjima i Liverpul je postao prva engleska ekipa koja je objedinila trofeje Lige šampiona, UEFA Superkupa i Svjetskog prvenstva za klubove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније