Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

04. 01. 2020. 11:39   >>  11:36

TURSKI ŠTOPER

Juventus dobio dvije velike ponude za Demirala

Najveći italijanski ekspert za transfere Đanluka di Marcio tvrdi kako je Juventus dobio dvije velike ponude za turskog štopera Meriha Demirala (21).

Zvanične ponude za Demirala poslali su Lester i Borusia iz Dortmunda, s tim da je ponuda engleskog kluba nešto manja od one iz Njemačke.

Borusia nudi 40 miliona eura, dok je Lester ponudio 10 miliona manju ponudu, koju još uvijek stigne povećati ukoliko žele dovesti štopera.

Demiral je ove sezone u svim takmičenjima za Juventus nastupio u samo pet utakmica i to nikako ne zadovoljava mladog fudbalera.

Inače, karijeru je počeo u omladinskim selekcijama Fenerbahčea, a igrao je još za Sporting i Alanjaspor.

Nakon što je prošao sve omladinske reprezentacije Turske, za "A" tim je debitovao prije dvije godine i do sada je skupio 12 nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније