Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 01. 2020. 20:55 >> 20:58

MANDŽUKIĆ

Drugačija sredina presudila da odem u Katar

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić rekao je danas da je dugo razmišljao o tome gdje će nastaviti karijeru, ali da je drugačija sredina presudila da potpiše za katarski Al Duhail.

"Imao sam dovoljno vremena da razmislim o svim ponudama koje sam dobio i svojoj dugoj profesionalnoj karijeri u Evropi. Razmišljao sam o traženju drugačijeg okruženja za nastavak rada", rekao je Mandžukić, prenose italijanski mediji.

On je za klub iz Katara potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, te je rekao da se već sada osjeća "kao kod kuće".

"Želim da se zahvalim novom klubu jer su mi pružili veliku pomoć na terenu i van njega. Moram ponovo da vidim Mehdija Benatiju, koji je sjajan fudbaler i čovjek, njegovo prisustvo ovdje mi je veoma korisno", kazao je Mandžukić.

Hrvatski fudbaler nije igrao od maja 2019. godine, pošto ga je trener Juventusa Maurisio Sari izbacio iz sastava.

"Ja sam ratnik cijelog života, teško sam se borio da ostanem u formi. Očigledno je da moram da upoznam nove saigrače, ali dobro se osjećam i zadržao sam svoju formu. Ne želim da pričam o prošlosti, gledajmo u budućnost. Rekao sam već sve što sam želio i neću da se ponavljam", rekao je on.

On je kazao i da nagađanja o njegovom sukobu s Kristijanom Ronaldom nijesu tačna.

"Svi znaju da je on nevjerovatan igrač, naporno radi i zaista sam uživao igrajući s njim. Odlično smo se razumjeli", kazao je Mandžukić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније