Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

02. 01. 2020. 13:35 >> 13:36

MURINJO

"Sudije više nijesu sudije"

Način korišćenja VAR sistema je već mjesecima na meti kritika u Premijer ligi, a listi nezadovoljnih se pridružio i Žoze Murinjo.

Menadžer Totenhema je bio bijesan na kompletnu sudijsku ekipu koja je učestvovala u utakmici tog tima protiv Sautemptona.

Portugalac je ukazao na momenat u kom je arbitar odlučio da se ne konsultuje sa tehnologijom u momentu kada se činilo da je fudbaler Totenhema Dele Ali fauliran u kaznenom prostoru.

"Sudije nijesu više sudije. VAR bi trebalo da promijeni ime. To nije video asistent, to je zapravo sudija. Oni koji su na terenu su asistenti", naveo je Murinjo.

On je istakao da je siguran da je nad njegovim fudbalerom napravljen prekršaj.

"Najvažnije odluke donosi VAR. Trebalo je da se sudi penal, ali VAR nije korišćen", zaključio je Murinjo.

Utakmica je završena minimalnom pobjedom Sautemptona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније