Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

01. 01. 2020. 13:15 >> 14:14

MURINJO

"Da sam napadač Totenhema, bio bih frustriran"

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo priznao je da su greške odbrane verovatno izvor frustracije za napadače njegovog tima.

U subotu su "Pijevci" dvaput stizali gol zaostatka i igrali 2:2 sa Noričom, a prije Božića je golman Gazaniga napravio veliku grešku u meču sa Čelsijem.

"Četiri gostovanja, dvaput smo pobijedili i po jednom odigrali neriješeno i izgubili. Da li je bolje nego ranije? Jeste. Da li je perfektno? Nije. Ako dođeš u Norič i ne možeš ništa da stvoriš, oni dominiraju, mi odolimo i odigramo 0:0, možda u tom slučaju priznaš da je to pozitivni rezultat. Ali problem je način na koji primamo golove. U Mančesteru primimo baš loš gol, reagujemo i izjednačimo, a onda na startu drugog poluvremena primimo još jedan smiješan gol. To je problem, igramo dobro, mnogo stvaramo šansi i ne pobijedimo uvijek", kaže Murinjo, prenosi Sport klub.

"Moramo da napredujemo. Primamo previše golova i to je vrlo frustrirajuće. Da sam na mjestu nekog od svojih napadača , bio bih vrlo frustriran. Ipak, istovremeno je sjajan osjećaj znati da tim nikada ne odustaje, čak ni u najtežim okolnostima – samo idemo dalje, idemo dalje. Želim da pohvalim taj fantastični duh", dodao je Portugalac.

Murinjo kaže da je njegov tim u posljednje vrijeme prestao da prima golove iz kornera, kao i da neće u januaru dovoditi mnogo igrača.

"Ne, ne. U januaru ćemo imati malo više vremena da radimo i poboljšaćemo se", zaključio je Murinjo.

Totenhem je trenutno na tabeli Premijer lige šesti sa 30 bodova, a u srijedu od 16 sati gostuje Sautemptonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније