Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 12. 2019. 17:22 >> 17:19

PRELAZNI ROK POČINJE SJUTRA

Anćeloti: O pojačanjima poslije Liverpula

Trener fudbalera Evertona Karlo Anćeloti rekao je danas da će s upravom kluba o eventualnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku razgovarati nakon utakmice s Liverpulom u nedjelju.

"Prelazni rok još nije počeo, počinje sjutra. Puno je glasina i to je normalno. Svuda je tako. Poslije 5. januara imaću sastanak s upravom i razgovaraćemo o tome da li je moguće da pojačamo tim", rekao je Anćeloti, prenose britanski mediji.

Anćeloti je je mandat na klupi Evertona započeo sa dvije pobjede, a sjutra, prije meča u FA Kupu sa Liverpulom u nedjelju, njegovu ekipu očekuje gostovanje Mančester sitiju.

I pored toga što je Siti treći na tabeli Premijer lige sa 14 bodova zaostatka za vodećim Liverpulom, Anćeloti je istakao da je to gostovanje dobra prilika da vidi koliko je njegov tim napredovao.

"Meč protiv Sitija će biti fantastičan test da vidimo gdje smo. Stvarno su jak tim, ali imamo samopouzdanja. Dobro je imati takav test, baš kao i protiv Liverpula. Moramo da budemo konkurentni protiv najboljih timova Engleske i Evrope", rekao je Anćeloti.

On je istakao i da nije iznenađen dobrim rezultatima Evertona u posljednjih nekoliko kola.

"Da li sam iznenađen? Nijesam. Iznenađen sam samo timskim duhom. Dankan Ferguson je zaista odradio dobar posao. Zatekao sam igrače sa karakterom, sa dobrim stavom, to je i razlog što nijesam mnogo toga promijenio. Nadam se da ćemo da nastavimo u ovom ritmu", rekao je Anćeloti.

Govorio je i o menadžeru Sitija Pepu Gvardioli.

"Imam dobar odnos s njim... On je genije. Uvijek pokušava da napravi nešto posebno na terenu", dodao je trener Evertona.

Utakmica Mančester siti - Everton igra se sjutra od 18.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније