Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 09. 2013. 11:27 >> 11:27

NEZADOVOLJAN IGROM

Anćeloti: Ovako nećemo moći u derbiju

Real je sinoć osvojio sva tri boda na gostovanju Elčeu, ali i pored pobjede Karlo Anćeloti bio je nezadovoljan igrom svojim fudbalera.

"Nijesam zadovoljan, morali smo da igramo drugačije. Jasno je da nijesam srećan zbog pružene igre, dobra stvar je rezultat, ali to nije dovoljno morali smo da igramo bolje", izjavio je Anćeloti.

Italijan je priznao da je Elče zaslužio neriješen rezultat, ali nije htio da komentariše penal dosuđen nad Pepeom u 96. minutu, kojim su došli do pobjede.

"Teško je sa klupe govoriti o tim stvarima, a pogotovo ne volim da pričam o sudijskim odlukama. Razgovarao sam sa Pepeom i on mi je rekao da je to bio čist penal", dodao je Anćeloti.

On je takođe odgovorio defanzivcu Barselone Pikeu, koji se podsmijevao načinu na koji je "kraljevski klub" stigao do pobjede, opisujući utakmicu kao komediju.

"On bi trebao da razmišlja o igri a ne da priča, bolje je biti na terenu nego van njega", poručio je trener Madriđana, koji je imao šta da kaže i svojim igračima.

"Ako budemo igrali kao danas, nećemo pobijediti u derbiju, to je sigurno, i ja mislim da svi to shvataju. Moramo da igramo bolje, sa više intenziteta.

Ne volim da govorim o protivnicima, ali igrali su odlično, sa odličnom organizacijom odbrane. Igraćemo mnogo puta protiv takvih protivnika i moramo da nađemo rješenje”, zaključio je Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније