Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 09. 2013. 23:28 >> 23:47

LIGA KUP ENGLESKE

Junajted se osvetio Liverpulu

U derbiju trećeg kola Liga Kupa Mančester Junajted je minimalno savladao LIverpul 1:0 i tako mu se osvetio za poraz u prvenstvu.

Odlučujući momenat utakmice desio se u 45. sekundi drugog poluvremena. Samo što su krenuli sa centra fudbaleri Mančester junajteda izborili su korner.

Runi je izveo udarac iz ugla, a u kaznenom prostoru gostiju najbolje se snašao Ćićarito Ernandez koji je dobio duel sa Hose Enrikeom i iz neposredne blizine savlada nemoćnog Minjolea za 1:0.

Junajted je do kraja mogao preko Runija i Nanija da ranije riješi meč, ali je Minjole uspijevao da odbrani njihove udarce.

Na drugoj strani, i Liverpul ima da žali zbog promašaja Staridža i Mozesa.  Povratnik u tim Brendana Rodžersa, Luis Suarez, je sjajno izveo slobodan  udarac sredinom drugog poluvremena, ali je pogodio prečku gola De Hee.

Junajted tako nastavlja trku za trofejom u ovom takmičenju, dok će Liverpul morati da se okrene drugim nadmetanjima u ovoj sezoni.

Arsenal je nakon drame i penala izbacio Vest BRomvič Albion u BIrmingemu. U regularnih 90 minuta bilo je 1:1. Elfeld je doveo "tobdžije" u vođstvo, a Berinjo je izjednačio deset minuta kasnije. U produžecim se nijesu tresle mreže, pa su penali odlučili pobjednika. Domaći su promašili u četvrtoj i petoj seriji, pa je Arsenal prošao dalje.

Debakl u trećem kolu Liga kupa doživio je premijerligaš Svonsi, kojeg je drugoligaš Birmingem razbio sa 3:1. Dalje u ovom takmičenju ide Stouk koji je sa 2:0 savladao niželigaša Tranmer, dok je Njukasl lako izašao na kraj sa Lidsom, bilo je takođe 2:0. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније