Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

26. 12. 2019. 19:50 >> 19:46

"ŽELIM DA POBJEĐUJEM"

Ronaldo: Nemam nedostataka

Reprezentativac Portugala i fudbaler italijanskog Juventusa, Krijstijano Ronaldo, kazao je da smatra da nema nedostataka i istakao da još ne razmišlja o trenerskom pozivu.

"Danas zaista nemam interes da postanem trener. Možda je to nešto što će doći u budućnosti i ako se to desi motivacija će biti ključna. Smatram kako trener uvijek treba prenijeti strast. Volim da se zabavljam, driblam, šutiram i postižem golove", rekao je Ronaldo za italijanski DAZN.

Portugalac je kazao da se sve promijenilo nakon 18. godine.

"Sve se promijenilo, prije je fudbal bio zabava, sada imam isti nivo motivacije, ali druge prioritete. Želim da pobjeđujem, osvajam trofeje i da sam uvijek na vrhuncu igre. Bez obzira na to što sada imam više odgovornosti, ono što me pokreće i motiviše ostaje nepromijenjeno i fudbal mi i dalje donosi sreću. Zadovoljan sam, motivisan i odlučan da nastavim da igram još mnogo godina", istakao je Ronaldo.

O svojim prednostima i manama je rekao:

"Inteligentan sam. Nedostaci? Nemam ih i uvijek sam pravi profesionalac", rekao je Ronaldo.

Rekao je kako mu je poseban trenutak u karijeri bilo osvajanje Skudeta prošle sezone.

"Majka je bila na stadionu te noći i bilo je zaista posebno. Postao sam prvi igrač koji je osvojio titule prvaka u tri velike evropske lige. Trofej je uvijek trofej. Nije važno da li je to Liga prvaka, Serija A, Liga nacija... Jednostavno volim da pobjeđujem", istakao je Portugalac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније