Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 12. 2019. 16:54   >>  16:52

KLOP SMATRA

Praznični raspored utakmica je zločin

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je "zločin" što neki klubovi Premijer lige moraju da odigraju dvije utakmice u tri dana, tokom gustog prazničnog rasporeda.

Liverpul će danas na Boksing dej igrati protiv Lestera na gostovanju, a u nedjelju će dočekati Vulverhempton, ali će većina klubova imati samo dan pauze između dvije utakmice.

Poslije osvajanja svjetskog klupskog prvenstva i poraza u Liga kupu, Liverpul je odigrao devet utakmica ovog mjeseca.

"To apsolutno nije ok, ali to se i dalje dešava. Nijedan od trenera nema problema sa utakmicama na Boksing dej, ali igrati 26. i 28. decembra je zločin. Možemo da kažemo šta god želimo i niko nije zaista zainteresovan, ali svake godine je isto za trenere", rekao je Klop, prenio je BBC.

Liverpul pokušava da osvoji titulu prvi put poslije 30 godina.

"Nema razloga davati ekipama manje od 48 sati za drugu utakmicu u Premijer ligi. Tijelu treba određeno vrijeme da se oporavi i počne ponovo. To je lako. To je nauka. Ali, potpuno se to ignoriše", dodao je njemački trener.

Polufinale i finale turnira u Kataru preklopili su se sa četvrtfinalom Liga kupa, pa je Liverpul morao da pošalje dva tima na takmičenja. Prvi tim išao je u Dohu, dok je podmlađeni sastav igrao protiv Aston Vile u Liga kupu i izgubio sa 0:5.

Liverpul je ove sezone osvojio dva trofeja, svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније