Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 12. 2019. 21:57 >> 21:59

UGOVOR DO LJETA 2021.

Mandžukić se seli u Katar

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić od danas je novi igrač katarskog kluba Al Duhail sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2021.

Po nepotvrđenim informacijama, Mandžukić bi trebalo da zarađuje oko osam miliona eura po sezoni, odnosno 12 miliona za sezonu i po, dok će Juventus na ime odštete zaraditi 5,5 miliona eura, prenosi Hina.

Mandžukić u ovoj sezoni nema nijedan nastup u dresu italijanskog prvaka, otkako je Mauricio Sari na klupi zamijenio Masimilijana Alegrija.

Iako je opcija s odlaskom u Katar bila aktuelna i u ljetnjem prelaznom roku, Mandžukić je tada odbio tu mogućnost.

Al Duhail je osnovan 2009. i u deset godina postojanja šest puta je osvojio titulu prvaka Katara i tri trofeja u Kupu. U Azijskoj ligi šampiona je u tri navrata (2013, 2015. i 2018) stigao do četvrtfinala.

Al Duhail je trenutno vodeći tim katarskog šampionata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније