Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ RTS, Objavila: R.B. ]

24. 12. 2019. 11:59 >> 11:59

KRITIKOVAO VIDEO TEHNOLOGIJU

Murinjo: VAR ubija fudbal

Menadžer Totenhema, Žoze Morinjo, izjavio je da video tehnologija (VAR) "ubija" engleski fudbal. To treba da bude pomoć, a ne da donosi spektakl, poručio je Portugalac.

Portugalac je kritikovao VAR zbog odluke da na meču protiv Čelsija, bivšeg Morinjovog kluba, crveni karton dobije Son nakon kontakta sa Ridigerom i to na incijativu iz VAR sobe.

"Situacija sa Sonom je pogrešna odluka. Pogrešan je bio poziv iz sobe. Ovo je Engleska, Premijer liga, najbolje takmičenje na svijetu, sa karakteristika koje ne smiju da se mijenjaju. U suprotnom ubijamo najbolju ligu", rekao je Morinjo, a prenosi Skaj sport.

Njemu je zasmetalo što je sudija iz sobe Pol Tirni odlučio da isključi Sona, a ne glavni Entoni Tejlor.

"Tejlor je bio na pet metara od situacije, nije dao crveni karton Sonu prije VAR-a. Zato pitam, ko je sudija? Očigledno da Tejlor nije, već Tirni", rekao je Morinjo i još jednom se osvrnuo na VAR.

"VAR bi trebalo da pomaže fudbalu, a ne da donosi spektakl. Uradio je tako što je sankcionisao Sona i ubio utakmicu", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније