Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 12. 2019. 16:39 >> 16:35

"POTREBNO JE VRIJEME"

Anćeloti: Cilj plasman u Ligu šampiona

Novi trener fudbalera Evertona Karlo Anćeloti rekao je da je cilj kluba plasman u Ligu šampiona i osvajanje trofeja.

"Cilj je da stignemo do Lige šampiona ili Lige Evropa. Osvanjanje trofeja treba da bude naš cilj. Ovdje sam da pokušam da to uradimo", rekao je Anćeloti, prenio je BBC.

Anćeloti je u subotu preuzeo Everton, a potpisao je ugovor na četiri i po godine. On je zamijenio Marka Silvu, koji je otpušten 6. decembra zbog loših rezultata.

"Potrebno je vrijeme. To se neće dogoditi odmah, ali radeći zajedno, moramo to da pokušamo da uradimo što prije", naveo je 60-godišnji italijanski trener.

On je tokom karijere osvojio tri trofeja Lige šampiona, dva sa Milanom i jedan sa Real Madridom. Sa Čelsijem je osvojio Premijer ligu i FA kup 2010. godine, a bio je i trener Pari Sen Žermena i Bajerna iz Minhena, sa kojima je osvajao titule.

Anćeloti je početkom mjeseca dobio otkaz u Napoliju, uprkos tome što je odveo ekipu u nokaut fazu Lige šampiona.

On je sa tribina gledao jučerašnju utakmicu Evertona i Arsenala, 0:0. Na klupi liverpulskog kluba debitovaće 26. decembra na domaćem terenu protiv Barnlija.

"Zaista sam uzbuđen. Ovo je klub sa velikom ambicijom, velikom istorijom. Ekipa je dobra. Naravno, ovdje sam kako bih unaprijedio tim i unio veći kvalitet. Daću sve od sebe. Cilj je da budemo konkurentni u Premijer ligi, da budemo u vrhu tabele, da budemo konkurentni u Evropi", rekao je Anćeloti.

Poslije 15 kola u Premijer ligi Evrton je 15. na tabeli sa 19 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније