Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 12. 2019. 20:16 >> 20:12

PRENOSI SKAJ

Anćeloti doputovao na pregovore sa Evertonom

Italijanski trener Karlo Anćeloti doputovao je popodne u Liverpul na pregovore sa upravom Evertona povodom angažmana u tom fudbalskom klubu, prenio je Skaj.

Anćeloti je prošle nedjelje dobio otkaz u Napoliju, a Everton traži trenera otkako je 4. decembra otpušten Marko Silva, poslije poraza od Liverpula 2:5.

Skaj je prenio da je Anćeloti glavni kandidat većinskog vlasnika Evertona Farada Moširija i predsjednika Bila Kenrajta. Kako se navodi, privremeni trener Dankan Ferguson ostao bi dio stručnog štaba u slučaju imenovanja 60-godišnjeg trenera.

Anćeloti je radio u Čelsiju od 2009. do 2011. godine i osvojio Premijer ligu, FA kup i Komjuniti Šild, a tokom karijere osvojio je tri trofeja u Ligi šampiona.

Everton je pod Fergusonom pobijedio Čelsi sa 3:1 i odigrao je 1:1 na Old Trafordu protiv Mančester junajteda. On će predvoditi ekipu i u srijedu u utakmici Liga kupa protiv Lestera.

Osim Anćelotija, među kandidatima za trenera Evertona je i Dejvid Mojes. On je, navodno, razgovarao sa upravom kluba, ali bi njegovo imenovanje bilo kratkoročna odluka.

Pominjao se i pomoćni trener Mančester sitija Mikel Arteta, ali on je danas pregovarao sa čelnicima Arsenala o angažmanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније