Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O. Z. ]

14. 12. 2019. 18:02 >> 21:06

BORNMUT OSVOJIO "STANFORD BRIDŽ"

Remi Lestera, poraz Čelsija

Fudbaleri Lestera odigrali su danas na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Noriča, u utakmici 17. kola Premijer lige.

Norič je poveo u 26. minutu preko Temua Pukija, a izjednačio je Tim Krul autogolom u 38. minutu.

Drugoplasirani Lester (39) se remijem udaljio od prvoplasiranog Liverpula na 10 bodova. Norič je pretposljednji sa 12 bodova.

Fudbaleri Čelsija izgubili su na svom terenu od Bornmuta sa 0:1. Jedini gol na Stamford Bridžu postigao je Den Gosling u 84. minutu.

Čelsi je pretrpio drugi uzastopni poraz i četvrti je na tabeli sa 29 bodova. Bornmut je prekinuo niz loših rezultata i poslije pete pobjede u prvenstvu zauzima 14. mjesto na tabeli sa 19 bodova.

Šefild junajted je na svom terenu pobijedio Aston Vilu sa 2:0, golovima dvostrukog strijelca Džona Fleka. Klub iz Šefilda popeo se na peto mjesto na tabeli sa 25 bodova, dok je Aston Vila poslije 10. poraza 17. na tabeli sa 15 bodova.

Barnli je kao domaćin pobijedio Njukasl sa 1:0 golom Krisa Vuda u 58. minutu.

Crno-bijeli su 11. na tabeli sa 22 boda, a Barnli je 12. sa bodom manje.

Fudbaleri Vest Hema pobijedili su u gostima Sautempton sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Sebastijan Ale u 37. minutu.

Vest Hem je upisao petu pobjedu od početka šampionata i trenutno je 15. na tabeli sa 19 bodova.

Sautempton, koji je u finišu meča imao nekoliko dobrih prilika da stigne makar do boda, nalazi se na 18. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Ranije danas Liverpul se učvrstio na prvom mjestu na tabeli pobedom protiv Votforda od 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније