Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

13. 12. 2019. 17:43   >>  17:39

TRENER PARME

Gatuzo će promijeniti način igre Napolija

Trener Parme Roberto D'Aversa je izjavio da će novi trener Napolija Đenaro Gatuzo sigurno promijeniti način igre svoje ekipe.

“Mislim da će igrati po sistemu 4-3-3. Istražio sam kako je Napoli igrao do sada, ali za nas je bitnije da kao ekipa odigramo dobru utakmicu“, kazao je D'Aversa novinarima uoči meča protiv Napolija koji se igra u subotu.

Istakao je da je uvijek teško igrati protiv velikih klubova kakav je Napoli.

“Biće nam sigurno dosta teško, posebno zbog činjenice da igramo u gostima i na stadionu gdje je uvijek užarena atmosfera. Ipak imamo velike ambicije da odigramo odlično protiv moćne ekipe“, kazao je trener Parme.

Poslije 15. odigranih kola Serie A, Napoli je na 7. poziciji sa 21 bodom, a Parma na osmoj sa isto toliko bodova.

Inter je lider sa 38, Juventus je drugi s 36, a Lacio treći sa 33 osvojena boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније