Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 12. 2019. 23:15 >> 23:24

LIGA EVROPE

Poznati svi učesnici šesnaestine finala

Fudbaleri Partizana pobjedom su završili takmičenje u Ligi Evropa, pošto su večeras u Beogradu pobijedili Astanu sa 4:1.

Crno-bijeli su takmičenje u Grupi L, iz koje su dalje proši Mančester junajated i AZ Alkmar, završili kao treći sa osam bodova, dok je Astana posljednja sa tri osvojena boda. Engleski tim je prvi sa 13, a Alkmar drugi sa devet.

Strijelci za Partizan bili su Sejduba Suma u četvrtom, Umar Sadik u 22. i 76. minutu i Takuma Asano u 26. minutu. Jedini pogodak za Astanu postigao je Dorin Rotariju u 79. minutu.

Posljednjih pet putnika u nokatu fazu su Rendžers, Porto, Ludogorec, Bašakšehir i Roma.

Ranije, plasman su obezbijedili APOEL, AZ Alkmar, Bazel, Braga, Seltik, Espanjol, Gent, LASK, Mančester junajted, Sevilja, Sporting, Volfsburg, Vulverhempton, Hetafe, Kluž, Arsenal, Ajntraht i Kopenhagen.

Njima će se pridružiti i trećeplasirane ekipe iz grupne faze Lige šampiona – Klub Briž, Olimpijakos, Šahtjor, Bajer Leverkuzen, Salcburg, Inter, Benfika i Ajaks.

Rezultati posljednjeg kola:

Grupa G

Rendžers – Jang Bojs 1:1
Porto – Fejnord 3:2

Grupa H

Espanjol – CSKA Moskva 0:1
Ludogorec – Ferencvaroš 1:1

Grupa I

Gent – Oleksandrija 2:1
Volfsburg – Sent Etjen 1:0

Grupa J

Menhengladbah – Bašakšehir 1:2
Roma – Volfsberger 2:2

Grupa K

Slovan – Braga 2:4
Vulverhempton – Bešiktaš 4:0

Grupa L

Mančester junajted – AZ Alkmar 4:0
Partizan – Astana 4:1

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније