Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

12. 12. 2019. 11:08 >> 11:07

TOMANE BIO DRUGI IZVOĐAČ

Marin procijenio da nije sposoban da šutne penal

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević izjavio je nakon meča u Atini da je Marko Marin procijenio da nije bio sposoban da šutne penal protiv Olimpijakosa.

"Marin je taj koji odlučuje da li će da šutne, sljedeći je Tomane. Marin je procijenio da nije u tom trenutku sposoban da šutne, dao je Tomaneu i to je to", rekao je Milojević.

Zvezda je u Atini izgubila od Olimpijakosa sa 1:0, u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Marin je iznudio penal u prvom poluvremenu, a šutirao je Tomane, koji je iz jedanaesterca pogodio prečku, pri rezultatu 0:0.

Olimpijakos je golom iz penala u finišu utakmice ostvario pobjedu i izbacio Zvezdu iz Evrope.

"Poslije ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nijesmo nažalost uspjeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život", rekao je Milojević.

On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

"Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika", naveo je trener Zvezde.

Marinu na kraju nije bilo jasno šta se dogodilo u finišu koji je srušio sve snove.

"Naravno da je teško. Nekoliko minuta prije kraja primiti ovakav gol… Teško je objasniti taj penal. Imali smo sve u svojim rukama, da prođemo, a onda primimo onakav pogodak", kazao je Marin.

Kada se podvuče crta, nakon još jednog nastupa u Ligi šampiona, podeljeni su utisci kapitenu Zvezde.

"Zavisi šta hoćete da ocijenite. Ulazak u Ligu šampiona je pozitivan, rezultati protiv Bajerna i Totenhema nijesu. Sinoć smo imali svoju šansu, na kraju nesrećno ispali, pronašili penal i primili taj gol", rekao je Marin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније